Sala l'Esculapi d'Empúries

*Tancament temporal de la Sala d'Asclepi a partir del divendres 16 de febrer.  

Les obres de remodelació del nou museu d'Empúries afectaran la sala d'Asclepi, per la qual cosa estarà tancada al públic uns dies, mentre durin aquests treballs. Disculpeu les molèsties

____________________________________________________________________

Actualment les sales d’exposició permanent del museu es troben tancades  al públic amb motiu del projecte de reforma s'està portant a terme des del 2021. Mentre el museu estigui tancat al públic, podreu seguir gaudint d'algunes de les peces imprescidibles de la col.lecció a l'exposició temporal Tresors d'Empúries, que podreu veure a la sala d'exposicions temporals del museu,  amb entrada gratuïta.

També hem obert de nou la sala amb la imatge del déu Asclepi. Aquesta presentació temporal de l’estàtua hel·lenística,  una de les troballes més emblemàtiques del passat grec d’Empòrion, estarà oberta fins a la finalització de les obres de reforma de l'exposició permanent del MAC-Empúries. 

La reforma forma part del programa Patrimoni en Acció, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Fundació “la Caixa”, i té l’objectiu de renovar el discurs expositiu a partir dels avanços recents en la recerca arqueològica, tot millorant els recursos museogràfics i audiovisuals per  transmetre de forma atractiva i emocionant el coneixement que aporta a la societat actual.

  • Dates: tancament temporal de la sala a partir del 16 de febrer 
  • Lloc: Sala Asclepi, edifici del museu