VISITES TEATRALITZADES

Visita romana

Caps de setmana a les 11,30h

.

Els antics habitants de l’Emporiae romana del segle I dC, us explicaran en aquesta divertida visita com era la vida a la seva ciutat fa dos mil anys. Aquesta activitat està pensada per a descobrir d'una forma diferent les costums i la vida quotidiana de les societats grega i romana que varen viure a Empúries. Veniu a conèixer la nostra història i gaudir d'una experiència diferent en família, en la immillorable companyia d'un dels nostres curiosos avantpassats. Ja coneixeu la Iulia Domitia i en Caius Aemilius?

MAIG 

  • Caps de setmana: places exhaurides pel 8 i 9 de maig, podeu reservar pels dies: 15, 16, 22, 23, 29 i 30 de maig a les 11,30h
  • Idiomes: En català
  • Preu: 5€ (no inclou l'entrada al jaciment). Menors de 8 anys gratuït

Aforaments limitats. Imprescindiblereserva prèvia

A tenir en compte:

Les visites es realitzen completament a l'aire lliure, durant la visita s'haurà de mantenir la distància de seguretat indicada, i caldrà portar mascareta.  El jaciment compta amb dispensadors de gel hidroalcohòlic.

_____________________________________________________________________________________________________________________ 

Més informació i reserves 

Més informació al telèfon 972 77 59 76 ( de 9h a 18h) o al correu  reservesempuries@gencat.cat

Us agrairem que especifiqueu en el correu electrònic de reserva si veniu amb menors de 8 anys, i que ens deixeu un telèfon de contacte per avisar-vos de possibles canvis o incidències. 

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC-Empúries
Hora 11:30:00
Durada 1,45h aprox.
Preu 5€ / Menors de 8 anys gratuit