ACTIVITAT GASTRONÒMICA

Bibendum

Dissabtes 3 i 10 d'octubre

.

La bogeria, l’èxtasi, la festa, el ritual… o un moment íntim quan cau el dia. Tot en una copa. El vi és tan antic com la poesia i la civilització occidental, i el seu coneixement en conforma un dels seus pilars fonamentals.

Aquest estiu el MAC-Empúries us proposa un viatge al capvespre amb sabor antic, als temps que els grecs i els romans, grans amants del vi, el van beure entre les seves parets. Sota la conducció d’una guia experta, els visitants veuran esquitxada la ruta amb picades d’ullet al passat i tres tasts de vins de la DO Empordà, entre àmfores i olors de varietats ancestrals.
Un maridatge molt especial per gaudir d’Empúries i del vi durant les nits d’estiu, amb el mirall d’unes cultures que el van convertir en la sang del mediterrani.

L’activitat inclou:
• Itinerari guiat de la mà de Romina Ribera de Glops d’Història, arqueòloga i sommelier especialista en història del vi.
• Escenes dinamitzades al llarg del recorregut de la mà de Jaume Prat i Sther Espigulé d’Empordà Caterva, servei educatiu i guies d’Empúries, especialistes en recreació històrica i visites dinamitzades .
• Tast de 3 vins DO Empordà (Mas Llunes, Vinyes d’Olivardots i Espelt Viticultors)
• La posta de sol i el jaciment tancat per a vosaltres

OCTUBRE

  • Dies i horaris: Dissabtes 3 i 10 d'octubre, a les 17:30h
  • Idioma: en català
  • Preu: 20€, menors de 5 anys gratuït. Inclou l'entrada al jaciment  

Aforament limitat. Amb reserva prèvia        

______________________________________________

A tenir en compte:
Les visites es realitzen completament a l'aire lliure, durant la visita s'haurà de mantenir la distància de seguretat indicada, i portar mascareta.  El jaciment compta amb dispensadors de gel hidroalcohòlic.

_______________________________________________

Per a més informació i reserves:

Al  telèfon 972 77 59 76 ( horari de 10h a 20h) o al correu  reservesempuries@gencat.cat

Us agrairem que especifiqueu en el correu electrònic de reserva si veniu amb menors de 5 anys, i que ens deixeu un telèfon de contacte per avisar-vos de possibles canvis o incidències. 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Conjunt arqueològic d'Empúries
Hora 19:00:00
Durada 1,45h-2 hores
Preu 20€ Menors de 5 anys gratuit