ACTIVITAT GASTRONÒMICA

Bibendum

dissabte 30 de juliol, 6 i 20 d’agost, 3, 10, i 24 de setembre, i el divendres 16 de setembre

.

Pels amants del vi i la història...

Després del gran èxit de l’any passat, aquest estiu el MAC-Empúries us proposa de nou un viatge al capvespre amb sabor antic, als temps que els grecs i els romans, grans amants del vi, el van beure entre les seves parets. Sota la conducció d’una guia experta, els visitants veuran esquitxada la ruta amb picades d’ullet al passat i tres tasts de vins de la DO Empordà, entre àmfores i olors de varietats ancestrals.
Un maridatge molt especial per gaudir d’Empúries i del vi durant les nits d’estiu, amb el mirall d’unes cultures que el van convertir en la sang del mediterrani.

 L’activitat inclou:

  • Itinerari guiat de la mà de Romina Ribera de Glops d’Història, arqueòloga i sommelier especialista en història del vi.
  • Escenes dinamitzades al llarg del recorregut de la mà d’Empordà Caterva, servei educatiu i de guies d’Empúries, especialistes en recreació històrica i visites dinamitzades.
  • Tast de vins DO Empordà

Informació pràctica: 

  • Dies: dissabte 30 de juliol, 6 i 20 d’agost a les 19,30h. I els dissabtes  3, 10, i 24, i el divendres 16 de setembre  a les 19h.
  • Llengua: en català
  • Preu: 25 € per persona, inclou l’entrada al jaciment

Places limitades. Amb reserva prèvia al correu reservesempuries@gencat.cat

Activitat adreçada a adults, no està pensada específicament pels menors.

_______________________________________________

Per a més informació i reserves:

Al correu  reservesempuries@gencat.cat

Us agrairem que especifiqueu en el correu electrònic de reserva si veniu amb menors de 5 anys, i que ens deixeu un telèfon de contacte per avisar-vos de possibles canvis o incidències. 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Conjunt arqueològic d'Empúries
Hora 19:30:00
Durada 2h aprox.
Preu 25€