Activitats didàctiques

El Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries ofereix als grups escolars la possibilitat de gaudir i descobrir aquest jaciment arqueològic únic a partir d'una àmplia varietat d'activitats didàctiques per a tots els nivells educatius. Dins la nostra oferta educativa trobareu visites comentades, que es realitzen en contacte directe amb els vestigis arqueològics de les ciutats grega i romana, i tallers didàctics, que es duen a terme a les aules didàctiques i que han estat dissenyats per complementar l'experiència i els continguts de les visites comentades. 

Els grups escolars han de fer sempre una reserva d'entrada al jaciment, tant si volen visitar el jaciment per lliure (sense guia) com si volen concertar alguna de les activitats didàctiques. Recomanem que els grups que vulguin fer activitats didàctiques amb el nostre Servei educatiu, facin la reserva d'aquestes amb antel·lació, ja que durant el curs escolar hi ha períodes de gran afluència de grups al jaciment.

Degut a la difícil situació que estem vivint, també hem adaptat visites i tallers perquè els nostres educadors us visitin a l'aula, o bé per fer visites i tallers en línia, en streaming amb els educadors del jaciment. 

A continuació podeu consultar la fitxa de les activitats educatives on trobareu tota la informació per a preparar la vostra sortida a Empúries, o descarregar-vos el fulletó de l'Oferta Educativa.

Per a més informació i reserves: 972 77 59 76 / reservesempuries@gencat.cat


Activitats educatives en línia

Si no podeu visitar Empúries presencialment, aprofiteu l'oportunitat de fer-ho en línia!

Entra

Visites comentades

La millor forma de descobrir el jaciment és fer-ho amb els nostres educadors/es, que coneixen els secrets de la història d'Empúries i que us ajudaran a interpretar les restes arqueològiques per a comprendre com era la vida en aquest indret fa més de dos mil anys.

Entra

Tallers didàctics

Els tallers apropen els alumnes a diversos àmbits temàtics relacionats amb la vida quotidiana, els costums i la societat de l’antiguitat clàssica, i proposen dinàmiques experimentals per a aprendre de forma lúdica i activa.

Entra