Curs d'arqueologia d'Empúries | Museu d'Arqueologia de Catalunya

Twitter
Facebook
CURS

Curs d'arqueologia d'Empúries

Del 8 al 28 de juliol de 2018

El Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries organitza la 72a edició del Curs d’Arqueologia d’Empúries, que es realitzarà entre els dies 8 i 28  de juliol de 2018.

El curs està adreçat a estudiants universitaris de segon cicle del grau d’Arqueologia o Història, i a estudiants de màster, preferentment amb experiència prèvia en alguna excavació arqueològica. Les persones interessades en participar en el curs cal que es dirigeixin al departament d’arqueologia de la seva universitat per tal de fer la inscripció.

En el cas de que la vostra universitat no rebi la informació del curs,  podeu contactar amb el museu a través de l’adreça de correu electrònic macempuries.cultura@gencat.cat La data límit d’admissió de sol·licituds serà el dia 31 de maig de 2018.

Estem treballant en el programa d'activitats i en la temàtica del curs d'enguany. 

Lloc: MAC-Empúries
Dates: Del 8 al 28 de juliol de 2018
Preu: 300 € El seu pagament dóna dret a l’allotjament i manutenció durant el curs, l’assistència a les sessions pràctiques i teòriques, i les visites previstes.
El Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries ofereix la possibilitat de gaudir d’una beca de gratuïtat del curs. Per poder-hi accedir, els candidats que ho desitgin hauran de sol·licitar-la, per escrit, juntament amb el full d’inscripció i el CV.

Més informació:
Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries
C/ Puig i Cadafalch, s/n. 17130 L’Escala (Alt Empordà)
Tel. 972 77 02 08 | macempuries.cultura@gencat.cat