CURS

Curs d'arqueologia d'Empúries

Del 7 al 27 de juliol de 2019

.

El Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries organitza cada estiu el Curs d’Arqueologia d’Empúries que es realitza durant el mes de juliol, i que el 2019 arribarà a la seva 73ena edició.

El curs s’articula en les sessions pràctiques, que tenen lloc als matins, i les teòriques a la tarda. Les pràctiques inclouen les tasques d’excavació arqueològica, així com de documentació i registre de les dades de l’excavació i, paral·lelament, també es realitzen pràctiques de classificació i d’inventari arqueològic en grups reduïts. Les tardes es destinen a les sessions teòriques i pràctiques relacionades amb el tema del curs, així com a visites al jaciment d’Empúries. A més, es programen diverses activitats complementàries, com la visita a diferents jaciments i museus de la zona. 

Donada la seva naturalesa especialitzada, el curs s’adreça a estudiants universitaris de segon cicle del grau d’Arqueologia o Història, o bé a estudiants de màster. Per tal de formalitzar la preinscripció, els candidats han de posar-se en contacte amb la seva universitat o professors, que els hi indicaran el procediment a seguir. Els alumnes finalment seleccionats rebran un correu electrònic de confirmació amb informació de caràcter pràctic.

La informació del curs s'envia a les universitats durant el mes d'abril. En el cas de que la vostra universitat no rebi la informació del curs,  podeu contactar amb el museu a través de l’adreça de correu electrònic macempuries.cultura@gencat.cat 

Dates: Del 7 al 27 de juliol de 2019
Preu: 300 € El seu pagament dóna dret a l’allotjament i manutenció durant el curs, l’assistència a les sessions pràctiques i teòriques, i les visites previstes.
El Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries ofereix la possibilitat de gaudir d’una beca de gratuïtat del curs. Per poder-hi accedir, els candidats que ho desitgin hauran de sol·licitar-la, per escrit, juntament amb el full d’inscripció i el CV.

Més informació:
Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries
C/ Puig i Cadafalch, s/n. 17130 L’Escala (Alt Empordà)
Tel. 972 77 02 08 | macempuries.cultura@gencat.cat


Twitter
Facebook