ACTIVITAT DE LLEURE

XIX Marató d'Empúries

Diumenge 28 d'abril

.

El MAC-Empúries acull un any més  la sortida i l’arribada de les proves de la  marató, la mitja marató i la cursa de 10 km  que organitza el Patronat d'Esports de L'Escala.

A Empúries no trobareu el circuit més ràpid del món, però sí un dels més atractius. Corrent, podreu gaudir de llocs únics i privilegiats que de ben segur us emocionaran, perquè transcorren en el marc incomparable que formen els nuclis urbans de L’Escala i Sant Martí d’Empúries. Podreu gaudir del litoral de la badia que ha entrat a formar part del Club de les Badies Més Belles del Món. Una distinció amb l’aval de la Unesco, que només tenen en aquests moments una trentena de badies del món. També podreu gaudir del conjunt arqueològic d'Empúries, que acull la sortida i l'arribada d'aquestes proves. 

  • Dia: diumenge 28 d'abril 
  • Horaris i accessos esportistes: a partir de les 7h del matí.
    • En cotxe:  per l’accés del final del C/ Puig i Cadafalch i possibilitat d’aparcament a l’interior del recinte. Un cop l’aparcament interior estigui complet, es tancarà aquest accés i s’haurà d’entrar a peu per la Porta Marina.
    • A peu: per la Porta Marina, accés des del Passeig Marítim 

Horaris jaciment: de 10h a 18h

* Durant el matí, de 10h a 15h, oferirem portes obertes degut a la celebració de les proves esportives. A partir de les 15h caldrà pagar el preu habitual del tiquet d'entrada. 

Més informació i inscripcions a les diverses proves esportives 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya Empúries
Hora 07:00:00
Durada De les 7h a les 15h
Preu Consulteu cost de les inscripcions