Visites privades i en grup

GRUPS 
Si sou un grup de 10 persones o més, cal que feu sempre una reserva per a la vostra entrada al jaciment, així com també per a realitzar qualsevol de les visites comentades. 

El Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries no ofereix la opció de l’audioguia als grups, per tant el més recomanable per descobrir el recinte arqueològic és concertar una visita comentada amb els guies del jaciment. Igualment també podeu realitzar la visita de forma lliure (sense guia) o acompanyats d'un guia oficial extern al jaciment.

Us proposem diferents opcions de visites comentades perquè escolliu la que més s’adeqüi a les característiques del vostre grup. A l’apartat de visites per a grups d’adults podeu consultar les opcions, les característiques i els preus d’aquestes visites.

GRUPS PRIVATS
Visites privades al jaciment on podeu triar dia i hora o idioma, el nombre màxim de participants a l'activitat és de 6 persones. Us proposem dues opcions de visites comentades a les quals afegim detalls especials com les ulleres de realitat virtual, o refrigeris als jardins del jaciment. A l’apartat de Visites Premium podeu consultar les opcions, les característiques i els preus d’aquestes propostes.

GRUPS ESCOLARS
En el cas dels grups escolars, heu de fer sempre una reserva amb antelació per l'entrada al jaciment, teniu l'entrada gratuita durant tot l'any

Podeu fer la visita per lliure, amb guies externs al jaciment o bé amb els educadors del museu. La nostra oferta educativa ofereix un ampli ventall d’activitats per a descobrir el jaciment tot aprenent i gaudint d’aquest entorn únic.  Trobareu informació detallada sobre el programa educatiu del museu a l'apartat Aprèn


Grups d'adults

Visites per a grups organtizats al MAC-Empúries

Entra

Visites Premium

Visites al jaciment per a grups reduïts amb un guia privat...

Entra