Visites en grup

GRUPS 
Si sou un grup de 10 persones o més, cal que feu sempre una reserva per a la vostra entrada al jaciment, així com també per a realitzar qualsevol de les visites comentades. Els grups no escolars tenen el tiquet d’entrada reduïda de 4,50€/persona (3,40€/persona en el cas de fer la reserva a través d'una agència o receptor turístic).

El Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries no ofereix la opció de l’audioguia als grups, per tant el més recomanable per descobrir el recinte arqueològic és concertar una visita comentada amb els guies del jaciment. Igualment també podeu realitzar la visita de forma lliure (sense guia) o acompanyats d'un guia oficial extern al jaciment.
Us proposem diferents opcions de visites comentades perquè escolliu la que més s’adeqüi a les característiques del vostre grup. A l’apartat de visites per a grups d’adults podeu consultar les opcions, les característiques i els preus d’aquestes visites.

GRUPS ESCOLARS
En el cas dels grups escolars, heu de fer sempre una reserva amb antelació per l'entrada al jaciment, teniu l'entrada gratuita durant tot l'any

Podeu fer la visita per lliure, amb guies externs al jaciment o bé amb els educadors del museu. La nostra oferta educativa ofereix un ampli ventall d’activitats per a descobrir el jaciment tot aprenent i gaudint d’aquest entorn únic. Si cliqueu sobre l’apartat de visites per a grups escolars,  trobareu informació detallada sobre el programa educatiu del museu.


Grups d'adults

Entra

Grups escolars

Entra