Visites Premium

Per tota aquella gent que vulgui una visita especial i privada al jaciment, triant l'hora i el moment que els vagi millor. O per a qui  vulgui oferir un detall, un regal especial o senzillament,  vulgui gaudir dels racons del jaciment al seu aire amb un guia especialitzat. Oferim dues modalitats de visita: 

Visita Premium

Gaudiu d'una visita privada i exclusiva acompanyats d'un guia expert en el jaciment d'Empúries que us aproparà a la seva història i us descobrirà els seus secrets. Recorrereu la ciutat grega, la ciutat romana i el museu. A més, podreu viatjar al passat amb les ulleres de realitat virtual i, sempre que estigui operatiu, podreu visitar un espai subterrani de la Domus dels mosaics equipat amb audiovisuals.

Fins a un màxim de 6 persones

Idiomes disponibles:
català, castellà, anglès i francès

Preu: 100€ (no inclou l'entrada al jaciment)
Preu de l'entrada al jaciment: 5€ /persona (Menors de 16 anys entrada gratuïta)

Cal reservar amb una antelació mínima de 48h
reservesempuries@gencat.cat
972 77 59 76

Visita Premium Plus+

Una visita privada que us descobrirà en exclusiva els principals espais del jaciment, acompanyats d'un guia expert. A més podreu viatjar al passat amb les ulleres de realitat virtual i, sempre que estigui operatiu, podreu visitar un espai subterrani de la Domus dels mosaics, equipat amb audiovisuals. Al final de la visita gaudirem d'un refrigeri als jardins d'Empúries.

Fins a un màxim de 6 persones

Idiomes disponibles:
català, castellà, anglès i francès

Preu: 120€ (no inclou l'entrada al jaciment)
Preu de l'entrada al jaciment: 5€ /persona (Menors de 16 anys entrada gratuita)

Cal reservar amb una antelació mínima de 48h
reservesempuries@gencat.cat
972 77 59 76


Twitter
Facebook