ACTIVITAT FAMILIAR

Nadal al museu!

Del 6 de desembre al 7 de gener

Nadal al Museu

Un any més els 26 museus de les Comarques de Girona ens unim  per impulsar la 5a edició de Nadal al Museu, que tindrà lloc del 6 de desembre al 7 de gener.

Com sempre us proposem un joc per fer en família, aquest any  els nens i nenes tindreu el repte de descobrir quin és l'objecte misteriós d'Empúries, i per fer-ho haureu de seguir  les pistes que un visitant molt especial  us ha deixat preparades i repartides pel jaciment i el museu...Accepteu el repte?

Enguany, trobareu dues novetats  importants: la primera, és la presentació d’un nou personatge,  un extraterrestre que aterra a terres gironines i no sap on és, ni com és la gent que hi viu. Així que decideix visitar els museus per descobrir les costums, les tradicions, i el passat dels que habiten el territori. I la segona novetat és un regal sorpresa que us trobareu quan hagueu descobert quin és l'objecte misteriós. 

A més  del joc de pistes encadenades, cada museu ha preparat activitats especials per fer durant aquest període de vacances. Els nens i nenes podran participar en tallers i activitats com preparar la decoració nadalenca de casa, cuinar plats típics d’aquestes festes, fabricar les seves pròpies joguines, fer els fanalets de Reis o gaudir de recitals de contes de Nadal, entre moltes altres activitats. Podeu consultar la programació  del MAC-Empúries aqui

Més informació a nadalalmuseu.com

Horaris especials de NADAL 2019-2020

  • Obert de dimarts a diumenge de 10h a 17h
  • El dies 24,  26 i 31 de desembre el museu tanca a les 15h
  • Tancat: Tots els dilluns del mes de desembre i gener, i els dies 25 de desembre, i 1 de gener de 2020

Més informació al telèfon 972 77 02 08 i al correu macempuries.cultura@gencat.cat

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries
Hora 10:00:00
Durada -
Preu Gratuit