Tallers didàctics

Els tallers didàctics han estat dissenyats per a complementar els coneixements i l'experiència de les visites comentades, tot aprofundint de forma lúdica en aspectes concrets del món antic. A partir de metodologies que potencien l'experimentació i la pràctica activa, les dinàmiques de treball dels tallers s'adeqüen al nivell educatiu dels grups escolars.

Dins l'oferta educativa de tallers didàctics trobareu diferents propostes, relacionades amb àmbits i temàtiques diverses del món clàssic. Alguns dels tallers proposen dinàmiques de tipus manipulatiu per treballar de forma vivencial els continguts, mentre que altres parteixen del joc com a dinàmica per a la descoberta i la participació.

A continuació us oferim informació sobre els diferents tallers didàctics de la nostra oferta educativa.


Tallers

Opus musivum. Taller de mosaics

Taller didàctic orientat a la descoberta de la tècnica musivaria, un art decoratiu molt extès en el món clàssic i present a Empúries, en el que ens inspirarem per a elaborar el nostre propi mosaic.

Entra

Tallers

Arqueòlegs: a la recerca del passat

En aquest taller ens convertim en autèntics arqueòlegs per a descobrir les eines, tècniques de treball i els secrets d'aquesta disciplina científica, així com la seva importància en l'estudi del passat i de la nostra història.

Entra

Gimcana

Gimcana pels racons d'Empúries

En aquesta activitat aprofundirem en el coneixement d’una de les ciutats a través d’un joc de descoberta, en el que tot recorrent diferents espais del jaciment, ens endinsarem en diversos àmbits de la vida quotidiana a l’antiguitat.

Entra