Proposta educativa curs 2020-2021

“L’ARQUEOLOGIA ENS ENSENYA, ENS INSPIRA I ENS EMOCIONA”

La situació de la pandèmia ha suposat i està suposant un replantejament tant per als museus com per a les escoles. El conjunt arqueològic d'Empúries, juntament amb les altres seus del MAC,  hem estat treballant per tal de donar suport, en moments com aquests, al món educatiu. Per això hem dissenyat i adaptat la nostra  oferta educativa amb l'objectiu de donar resposta a diferents escenaris que puguin sorgir al llarg del proper curs escolar,  segons les necessitats de cada escola o institut, 

Per aquesta raó, us oferim dues modalitats d'activitats: 

Activitats presencials:

Hem seleccionat els tallers i  les visites didàctiques presencials que us hem anat oferint al llarg d'aquests cursos passats i dels que podem garantir les mesures higièniques i de seguretat imprescindibles en aquests moments. El jaciment es troba a l'aire lliure i per tant hi ha prou espai i distància de seguretat. Els tallers que hem seleccionat tidran packs de materials individualitzats i higienitzats per cada alumne. 

        Tallers didàctics: 

        Visites didàctiques: 

Activitats a l'aula

  • Empúries ens visita! 

En aquesta activitat ens aproparem a la història i els secrets d’Empúries sense sortir de l’aula. Amb el suport de recursos audiovisuals i acompanyats d’un dels educadors/es del MAC-Empúries (o un romà de l’antiga Emporiae, si ho preferiu), emprendrem un viatge en el temps, per a descobrir com es vivia en aquestes antigues ciutats fa més de dos mil anys. Truqueu-nos i ens adaptem a les vostres necessitats i mesures de seguretat. 

Informació o reserves

  • Per a obtenir  més informació de tot el que us podem oferir podeu consultar l'apartat Aprèn
  • Per a informació i reserves: reservesempuries@gencat.cat o al  al 972 7759 76

Descarregueu-vos el fulletó del servei educatiu: