EN LÍNIA

Empúries: vídeos i tours virtuals

Aquests dies de tancament del jaciment i de confinament tothom ha treballat per apropopar-vos  els museus i jaciments a casa vostra. Us deixem un seguit de vídeos que son recursos interessants per connectar-se amb el patrimoni i la història d'Empúries.

Igualment us convidem a descobrir el jaciment en directe, sota el vent de l'Empordà i amb la remor del mar de fons.


Videos per descobrir Empúries

Empúries en 360 graus

Experimenteu la sensació de ser directament al jaciment. Us recomanem que ho visualitzeu amb la vostra tauleta o mòbil, i si teniu ulleres cardboard on insertar el mòbil, l'experiència serà totalment immersiva! 


Visita guiada virtual al jaciment

Posa’t còmode a casa teva  i gaudeix d'una visita guiada a Empúries, et garantim que voldràs viure-la presencialment. Minut: 29.45' fins 47.25'


El criptopòrtic de la Domus dels Mosaics

El criptopòrtic és un espai subterrani de l'anomenada Domus dels mosaics d'Empúries (Ciutat romana). La seva restauració permet conèixer com era una domus romana a través de l'audiovisual i el 3D.


Peça destacada: El sacrifici d'Ifigènia

Us expliquem amb tot detall una de les peces més cèlebres de la col.lecció d'Empúries, l'emblema de mosaic del "Sacrifici d'Ifigènia"


Fòrum romà

Centre religiós polític i econòmic on es trobaben els principals edificis públics de la ciutat romana: la basílica, la curia i el temple capitolí


Domus dels mosaics

Una de les cases més riques i importants de la ciutat romana. En destaquen els mosaics que decoraven moltes estances de la casa. 


Àgora

Plaça pública i centre de l'activitat política, social i econòmica de la ciutat grega


Santuari d'Asclepi

Centre terapèutic i religiós consagrat al Déu grec de la medicina, Asclepi


Twitter
Facebook