Peces, racons, visites...

Us hem agrupat un seguit de vídeos diversos, un "calaix de sastre" de  recursos interessants per connectar-se amb el patrimoni i la història d'Empúries. Visites guiades fetes durant el tancament del recinte, visites en 360 graus al jaciment, i petites càpsules sobre espais especials de la ciutat romana.

Igualment, com sempre us  convidem a descobrir el jaciment en directe, sota el vent de l'Empordà i amb la remor del mar de fons.


Videos per descobrir racons d' Empúries

Empúries en 360 graus

Experimenteu la sensació de ser directament al jaciment. Us recomanem que ho visualitzeu amb la vostra tauleta o mòbil, i si teniu ulleres cardboard on insertar el mòbil, l'experiència serà totalment immersiva! 


Visita guiada virtual al jaciment

Posa’t còmode a casa teva  i gaudeix d'una visita guiada a Empúries, et garantim que voldràs viure-la presencialment. Minut: 29.45' fins 47.25'


El criptopòrtic de la Domus dels Mosaics

El criptopòrtic és un espai subterrani de l'anomenada Domus dels mosaics d'Empúries (Ciutat romana). La seva restauració permet conèixer com era una domus romana a través de l'audiovisual i el 3D.


Peça destacada: El sacrifici d'Ifigènia

Us expliquem amb tot detall una de les peces més cèlebres de la col.lecció d'Empúries, l'emblema de mosaic del "Sacrifici d'Ifigènia"


Els espais portuaris d'Empúries

Els darrers dos anys, s'ha dut a terme un projecte de recerca sobre les zones portuàries de la ciutat grega d'Empòrion. L'arqueòleg Pere Castanyer, del MAC-Empúries, ens resumeix el projecte. 


Twitter
Facebook