TALLERS

Animals mitològics, i com crear-los!

La mitologia grega i romana està plena d'herois, déus i deesses, però no podem oblidar que es van enfrontar a nombrosos animals i éssers fantàstics, la majoria terribles i perillosos.

Bona part d'ells son una barreja de diferents animals: la Quimera una barreja de lleó, cabra i serp; les Harpies que eren bruixes amb ales i potes de voltor i a més feien molta pudor, o la terrible Escil.la una mena de serp marina amb molts caps de serp i de llop que es menjava els mariners. A més, aquests animals tenien superpoders ja que alguns podien volar, altres es regeneraven després de ser ferits o fins i tot alguns escopien foc, o convertien a la gent en pedra.

Us proposem un taller creatiu que alguns de vosaltres ja heu fet a Empúries, i ara també el podreu fer a casa. Voleu crear el vostre animal fantàstic i mitològic? Pot ser bo, o dolent, pot ser una barreja de diversos animals, pot tenir urpes, ales, banyes o escates verinoses. A més us podeu inventar els seus poders, on viu i sobretot com es diu!! Som-hi!

Materials

Etiqueteu-nos a @macempuries, ens encantarà veure les vostres creacions!!


Twitter
Facebook