VISITA COMENTADA

Empúries ens visita!

Degut a la situació excepcional provocada pel COVID-19, el Servei Educatiu del MAC-Empúries ha adaptat l'oferta educativa per adequar les activitats als protocols i mesures de prevenció que disposen les autoritats competents i a la nova realitat dels centres educatius. La novetat que us proposem per al proper curs 2020-21 és la possibilitat que Empúries us visiti al centre educatiu, amb la voluntat que els alumnes puguin seguir aprenent i descobrint la màgia d'aquest jaciment únic del nostre territori, sense sortir de l'aula.

L'activitat consisteix en una visita conduïda per un educador/a d'Empúries que, amb el suport de diversos recursos virtuals i reconstruccions visuals dels principals espais del jaciment, explicarà als alumnes la història i els secrets de les antigues ciutat grega i romana. La visita i la seva durada s'adaptaran al nivell educatiu i les necessitats concretes de cada grup. Si ho preferiu, també us pot visitar un dels antics habitants d'Emporiae, per explicar-vos moltes curiositats i anècdotes sobre la vida quotidiana i les costums dels antics romans.  

  • Durada: Entre 1h i 1,30h. *La durada de l'activitat s'adaptarà a la disponibilitat del grup.
  • Nivell educatiu: Infantil, primària, ESO, batxillerat, cicles formatius
  • Preu: 4€/alumne. (Agències: 3,70€) . 4,5€/alumne *si la visita és amb un romà (agències 4,20€). Als preus indicats s'afegirà el cost dels desplaçaments (demaneu informació). 
  • Materials i recursos didàctics: l'educador/a utilitza recursos virtuals com a suport a les explicacions.
  • Activitat dins el programa Indika de la Diputació de Girona. 

Informació i reserves: 972 77 59 76 / reservesempuries@gencat.cat


Twitter
Facebook