CONFERÈNCIA

Un capvespre amb María Belmonte i Pedro Olalla a Empúries

4 de juny

BOOK NOW!

..

El 4 de juny, a les 19.30 h, els jardins del MAC-Empúries acolliran una conversa entre María Belmonte i Pedro Olalla a l’entorn de Grècia, la cerca constant de la bellesa, el coneixement, la lluita contra la barbàrie, a través de les seves obres literàries.

Pedro Olalla (Asturias, 1966) és escriptor, hel·lenista, professor, traductor i cineasta, establert a Atenes des de 1994. La seva obra literària i audiovisual explora i dóna a conèixer la cultura grega i humanista combinant elements literaris, plàstics i científics mitjançant un llenguatge marcadament personal. Pel conjunt de la seva obra i per la seva tasca a la promoció de la cultura grega ha rebut, entre altres importants reconeixements.

María Belmonte Barrenechea va néixer a Bilbao; va estudiar Història a la Universitat de Deusto i Antropologia a l'Autònoma de Barcelona. El 1995 es va doctorar al Departament d'Antropologia Social de la Universitat del País Basc (Sant Sebastià) amb una tesi sobre Història de les Religions. Exerceix professionalment com a traductora tecnicoliterària i ha publicat diversos assajos.

  • Dia: Dissabte 4 de juny
  • Hora: 19.30 h
  • Espai: Jardins del MAC-Empúries 
  • Preu: Entrada lliure. Cal fer inscripció prèvia a la part superior (Book now!)

_______________________

Acte organitzat pel MAC-Empúries, Editorial Acantilado i la Llibreria Vitel·la, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala.

Heu de tenir em compte que: 

* L'acte es realitzarà a l'exterior. En cas de pluja o mal temps, l'organització es reserva el dret a suspendre o modificar l'activitat. 
* Cal inscripció prèvia, però les cadires no estaran numerades. Tothom podrà seure segons ordre d'arribada* 

 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Jardins del MAC-Empúries
Hora 19:30:00
Durada 1,30h aprox
Preu Entrada gratuïta amb aforament limitat