ACTIVITAT DE LLEURE

Tallers de Nadal al MAC-Empúries

Del 28 al 31 de desembre

.

No us perdeu una nova edició dels tallers infantils que el MAC-Empúries ha preparat per aquest Nadal. Us proposem diferents activitats perquè els més menuts de la casa gaudeixin i es diverteixin aprenent. Cada dia s’emportaran a casa una manualitat elaborada per elles i ells, jugaran, descobriran espais de la ciutat grega i romana d’Empúries i tindran un munt de sorpreses!

Dates:  Dimarts 28, dimecres 29, dijous 30 i divendres 31 de desembre

PROGRAMACIÓ 

Dimarts 28 de desembre: Fem sabó!
Ens fabricarem el nostre propi sabó artesanal que tingui una bona fragància i faci molt bona olor. També decorarem el paper d’embolicar perquè ens quedi un regal ben perfecte, ep! i fet per nosaltres mateixos!

Dimecres 29 de desembre: Decoracions nadalenques.
Com ja és tradicional prepararem decoració nadalenca per acabar de decorar l’arbre o altres racons de casa i descobrirem com celebraven l’arribada de l’hivern els antics habitants d’Empúries.

Dijous 30 de desembre: Gimcana Emporitana
Us proposem un joc de pistes  i enigmes per la ciutat grega i romana d’Empúries per descobrir els seus espais i racons. Jocs, sorpreses, acció i molta diversió, esteu a punt?

Divendres 31 de desembre: Decorem, plantem i reguem
A partir d’una llauna reciclada crearem el nostre test en el que plantarem una planta,  i aprendrem com cuidar-la.

Informacions pràctiques:

  • Horari: de 10h h a 13,15h
  • Preu: 4€ /sessió (podeu escollir el nombre de sessions que us convinguin)
  • Edat recomanada: entre 5 i 10 anys. Per aquests tallers no cal la presència d’adults, les nenes i nens es queden a càrrec de les educadores del jaciment.
  • Lloc de trobada i recollida: Vestíbul del centre de visitants del MAC-Empúries

Places molt limitades. Cal inscripció prèvia al correu reservesempuries@gencat.cat o al telèfon 972 77 59 76 (de 8h a 15h)

 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Conjunt Arqueològic d'Empúries
Hora 10:00:00
Durada 3,30h
Preu 4€/ per sessió