SETMANA DE LA CIÈNCIA

Setmana de la Ciència 2018

17 de novembre

.

Del 9  al 18 de novembre de 2018 se celebrarà a Catalunya la 23a Setmana de la Ciència amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer la ciència i la tecnologia. En aquest període se celebraran un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori, i un any més el MAC-Empuries s'adhereix a la iniciativa amb una activitat divulgativa. 

Empúries amb realitat virtual (Entrades exhaurides)

Els darrers anys la tecnologia 3D i la realitat virtual s’han convertit en eines molt útils per ajudar a difondre i fer més entenedors els espais i jaciments arqueològics. El MAC-Empúries ha incorporat aquesta tecnologia ens alguns audiovisuals, i està treballant en un projecte per poder gaudir d’alguns punts de la ciutat grega i romana amb ulleres de realitat virtual.

Us proposem una  visita al jaciment per fer un recorregut per aquests espais i conèixer de primera mà com s’aplica aquesta tecnologia en la difusió del jaciment.

  • Dia: Dissabte 17 de novembre a les 11h
  • Preu: activitat gratuïta (inclou l’entrada al jaciment)
  • Punt de trobada: centre de recepció de visitants del MAC-Empúries

Places limitades. Imprescindible reserva prèvia.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació i reserves:

Us agrairem que especifiqueu en el correu electrònic de reserva si veniu amb menors de 8 anys, i que ens deixeu un telèfon de contacte per avisar-vos de possibles canvis o incidències. 

La reserva només serà efectiva si rebeu un correu de confirmació del servei de reserves del MAC-Empúries. En cas de no rebre'l poseu-vos en contacte amb el servei de reserves, per telèfon al 972 77 59 76 o bé al correu electrònic: reservesempuries@gencat.cat

DADES DE L'ACTIVITAT
On Pati del Centre de Recepció de visitants
Hora 11:00:00
Durada 1h 30min
Preu Activitat gratuïta

Reserva ara aquesta activitat