ACTIVITAT FAMILIAR

La llegenda de Pegàs, el cavall alat

.

La mitologia grega i romana és una font inesgotable de personatges i aventures fabuloses. Estirant d'aquest fil volem aprofitar per explicar-vos una nova història, en aquest cas les aventures de Pegàs, que també és un dels símbols d'Empúries.

Sabíeu que la ciutat grega d’Emporion va ser la primera ciutat de la Península Ibèrica que va crear moneda pròpia? A Empúries els grecs van introduir l’ús de les monedes, eren de plata i en deien  dracmes. En una de les cares es representa justament Pegàs, el cavall mitològic alat, amb la llegenda grega EMPORITON, que vol dir: “dels emporitans”. 

No diríeu mai qui va ser la mare de Pegàs, ho voleu descobrir? Doncs us deixem la seva història i aventures! Us proposem també un parell de tallers per fer a casa,  us podeu fer la màscara de l'heroi Bel.lerofont o bé podeu reproduir de manera molt senzilla el propi Pegàs. Us animeu?

Ah, i no ho oblideu #joemquedoacasa, cuideu-vos molt família!!

Història de Pegàs:

Materials pels tallers:

Etiqueteu-nos a @macempuries, ens encantarà veure les vostres creacions. També podeu utilitzar els hastags #LaCulturaaCasa o #MuseusaACasa

DADES DE L'ACTIVITAT
On Per fer a casa
Hora 00:00:00
Durada Una hora aprox.
Preu -