JORNADES EUROPEES PATRIMONI

Jornades Europees de Patrimoni

9 d'octubre

..

Un any més el MAC-Empúries celebra les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Les JEP són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i l’atractiu del nostre patrimoni cultural. Us convidem a viure noves activitats i experiències en aquesta jornada de portes obertes del patrimoni cultural. Us proposem les següents activitats:

Jornada de Portes obertes al MAC-Empúries

El diumenge 9 d’octubre amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni 2022
Horari: de 10h a 18h

Empúries, ciutat romana. Obrim més places..

Empúries és un jaciment emblemàtic, apareix a tots els llibres d'història com a punt de partida de la romanització de la península ibèrica, però a nivell arqueològic poc es sabia d'aquests primers moments que comprenen des de l'arribada de les tropes romanes fins a l'establiment de la ciutat d'Emporiae.

En aquesta visita, de la mà d'una de les  arqueòlogues d'Empúries, passejarem per la  ciutat romana per descobrir-ne els espais més destacats. Veurem com s’articulava  i com era la vida quotidiana en una ciutat romana.

  • Data: Diumenge 9 d’octubre
  • Hora: 11h
  • Durada: 1,30h
  • Preu: gratuït

Reserva prèvia al correu macempuries.cultura@gencat.cat

(digueu-nos nombre de persones i telèfon de contacte)

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya- Empúries
Hora 11:00:00
Durada 1,30 aprox.
Preu Gratuit