VISITA DINAMITZADA

Empúries amb jocs

Dissabte 25 de febrer

Empúries dóna molt joc!

El  joc s'ha practicat en totes les societats des de temps remots. En la societat romana existia una àmplia gamma de jocs i joguines, per a totes les edats i gustos. En aquesta activitat ens passejarem pels racons més destacats de les ciutats grega i romana d’Empúries per conèixer com hi vivien els nostres avantpassats. En aquests espais tant especials,  grans i petits  jugarem alguns jocs d'herència clàssica, per descobrir que la forma de divertir-se fa dos mil anys s'assembla prou a la dels temps actuals. Qui vol jugar?

  • Dia: dissabte 25 de febrer
  • Hora: 11h
  • Preu: 5€ per persona, els menors de 5 anys gratuït

Visita guiada dinamitzada al jaciment, la recomanem a les famílies amb infants, però també als adults que tinguin ganes de conèixer el jaciment amb una activitat més dinàmica. 

Places limitades. Imprescindible reserva prèvia al correu  reservesempuries@gencat.cat 

Si no s'arriba a un mínim d'inscrits, el MAC-Empúries es reserva el dret d’anul·lar i/o canviar la data o l’horari de les visites en cas de pluja o d’altres imprevistos.
Us agraïrem que especifiqueu en el correu electrònic de reserva si veniu amb menors de 5 anys, i que ens deixeu un telèfon de contacte per avisar-vos de possibles canvis o incidències.

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC-Empúries
Hora 11:00:00
Durada 1h 45min aprox.
Preu 5€ , menors de 5 anys gratuït