VISITA DINAMITZADA

Empúries amb jocs

Diumenge 1 d'octubre

Empúries dóna molt de joc!

El  joc s'ha practicat en totes les societats des de temps remots. En la societat romana existia una àmplia gamma de jocs i joguines, per a totes les edats i gustos. En aquesta activitat ens passejarem pels racons més destacats de les ciutats grega i romana d’Empúries per conèixer com hi vivien els nostres avantpassats. En aquests espais tant especials,  grans i petits  jugarem alguns jocs d'herència clàssica, per descobrir que la forma de divertir-se fa dos mil anys s'assembla prou a la dels temps actuals. Qui vol jugar?

Visita guiada dinamitzada al jaciment, la recomanem a les famílies amb infants, però també als adults que tinguin ganes de conèixer el jaciment amb una activitat més dinàmica. 

  • Dia: diumenge 1 d'octubre 
  • Hora: 11h
  • Preu: 6€ per persona, els infants menors de 5 anys gratuït. Entrada gratuïta al jaciment, per jornada de gratuïtat mensual. 

__________________________________________________________________

Places limitades. Imprescindible reserva prèvia al correu  reservesempuries@gencat.cat 

Si no s'arriba a un mínim d'inscrits, el MAC-Empúries es reserva el dret d’anul·lar i/o canviar la data o l’horari de les visites en cas de pluja o d’altres imprevistos.
Us agraïrem que especifiqueu en el correu electrònic de reserva si veniu amb menors de 5 anys, i que ens deixeu un telèfon de contacte per avisar-vos de possibles canvis o incidències.

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC-Empúries
Hora 11:00:00
Durada 1h 45min aprox.
Preu 6€, menors de 5 anys gratuït