CONFERÈNCIA

Conversa entre Mauricio Wiesenthal i Sandra Ollo

Dissabte 3 de juny

..

El 3 de juny, a les 19.30 h, els jardins del MAC-Empúries acolliran una conversa entre Mauricio Wiesenthal i Sandra Ollo, sobre la influència del mediterrani en l’obra de l’autor.

Mauricio Wiesenthal (Barcelona, 1943), a més d'escriptor, ha estat professor d'Història de la Cultura i conferenciant convidat a diverses universitats. El seu pensament i el seu estil literari són hereus del gran llegat cultural europeu, tradició en què s'inscriu la seva «Trilogia europea» (Llibre de Rèquiems, 2004; L'esnobisme de les orenetes, 2007; i Luz de vísperas, 2008). Acantilado ha publicat Seguint el meu camí (2013), Rainer Maria Rilke (2015), La hispanibundia (2018), Orient-Express (2020) i El derecho a disentir (2021).

Sandra Ollo (Pamplona, 1977) és editora i dirigeix les editorials Acantilado i Quaderns Crema. Llicenciada en Filologia Hispànica i en Filologia Anglesa, és membre del Consell Navarrès de Cultura i del Reial Patronat de la Biblioteca Nacional d'Espanya.

  • Dia: Dissabte 3 de juny
  • Hora: 19.30 h
  • Espai: Jardins del MAC-Empúries 
  • Preu: Entrada lliure i gratuïta, no cal inscripció previa 

_______________________

Acte organitzat pel MAC-Empúries, Editorial Acantilado i la Llibreria Vitel·la, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala.

Heu de tenir em compte que: 

* L'acte es realitzarà a l'exterior. En cas de pluja o mal temps l'organització es reserva el dret a suspendre o modificar l'activitat.
** No cal inscripció prèvia, però l'aforament és limitat a 200 places aproximadament. Primer que arriba, primer que seu. 
*** La conversa es realitzarà en castellà

 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Jardins del MAC-Empúries
Hora 19:30:00
Durada 1,30h aprox
Preu Entrada gratuïta i lliure amb aforament limitat