ESPECTACLE

Concerts al Fòrum Romà

3, 4 i 11 d'agost de 2018

TEMproductions amb la col·laboració del Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries organitza, durant el mes d'agost,  diverses nits  de concerts amb artistes nacionals i internacionals en un escenari excepcional, el fòrum romà d'Empúries. Un lloc especialment escollit per poder realitzar concerts, on entorn, patrimoni i música faran possible, un any més unes nits màgiques d’estiu.

Programació:

03.08.18

Jorge Drexler actuarà el 3 d'agost al Fòrum Romà d' Empúries -  L'Escala. Presentarà en directe les cançons de Salvavidas de hielo (2017), un treball gravat entre la Ciutat de Mèxic i Madrid i on tots els sons de l’àlbum (percussions, bateries, loops, sintetitzadors...) han estat produïts amb els elements i els materials de la guitarra. Drexler segueix fidel al seu amor pels reptes i l’experimentació convertint un sol instrument en una autèntica banda que, per reproduir-la en directe, compta amb el quartet d’excel·lents músics: Martin Leiton, Javi Calequi, Borja Barrueta i Carlos Campi Campon.

Judit Neddermann obrirà la nit, presentant els temes del seu tercer treball discogràfic,Nua (2018). Estem davant una Judit més madura, tot i la seva joventut, on novament s’obre a cantar i compartir les seves vivències, sinceres i sense reserves. 

04.08.18

Ramon Mirabet presentarà les cançons del seu tercer disc al Fòrum Romà d’Empúries. La seva veu trencada, amb matisos que dibuixen un univers forjat per molts quilòmetres de vivències i la seva energia, fan que ningú es vulgui perdre els seus directes. Les seves cançons beuen d’una experiència personal que ha convertit la vida de Ramon Mirabet en tota una aventura. Sens dubte un dels artistes més destacats del panorama musical actual, i que segueix acumulant èxits any rera any.

The Excitements és una de les millors formacions en directe del nostre país i seran els encarregats d’obrir la nit del 4 d’agost. Reclamats en més de quinze països i amb un directe únic i explosiu, presentaran els temes del seu darrer treball Breaking The Rule. La secció rítmica és la poderosa estructura sota la qual rugeixen les guitarres, udolen els metalls i on regna la veu de la Koko i la força dels seus hipnòtics moviments. Rhythm and soul d’alt voltatge!

11.08.18

Joan Dausà presentarà el seu nou disc “Ara som gegants”.  Un treball produït per Santos & Fluren, dos dels productors més influents del moment i que han treballat amb grups com Love of Lesbian o Sidonie entre d’altres. El que va començar ara fa sis anys com un joc entre amics, ha acabat esdevenint una de les propostes musicals més sòlides i singulars del panorama musical actual. 

Paula Valls obrirà l anit presentant “I am”. El seu primer treball de llarga durada. Un disc completament dirigit per ella i produït per David Soler on s’atreveix a parlar d’experiències pròpies i vivències recents, de sentir-se perduda i no trobar-se, de moments difícils i de canvis, i d’haver de prendre decisions importants. Aquesta és la seva carta de presentació on es mostra tal com és. Un treball intimista i despullat on els silencis també parlen.

 

Informació pràctica

PREUS

3.08.18. Jorge Drexler + Judit Neddermann  30 € ( + despeses gestió)

4.08.18. Ramon Mirabet + The Excitements 25€ ( + despeses de gestió)

11.8.18. Joan Dausà + Paula Valls 25€ ( + despeses de gestió)

HORARIS:

  • 21h. Obertura de portes
  • 22h. Inici dels concerts

VENDA D'ENTRADES

Punts de venda físics: Taquilles del Museu. Puig i Cadafalch s/n L’Escala – Telèfon: 972 77 02 08  (De juny a setembre de 10h a 19,30h de dilluns a diumenge).

Venda online a la web Concerts al Fòrum Romà 

  • Els menors de 4 anys, que no ocupin seient, tenen accés gratuït.
  • Els menors de 16 anys, hauran d’anar acompanyats per un tutor legal per poder accedir als concerts.
  • L'organització no es responsabilitza de les compres que no siguin realitzades en els canals de venda oficials.

SERVEIS

  • Zona de terrassa amb cadires ubicada a dins del Fòrum durant tot el festival. Servei de bar (entrepans) i foodtrucks ( crêpes i hamburgueses)

ACCÉS AL RECINTE

  • Els vehicles poden utilitzar l’aparcament dins el recinte de les ruïnes d'Empúries (amb un nombre de places limitades), a partir de les 21h. L’accés es troba al final de la carretera senyalitzada que condueix al conjunt arqueològic (c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala).
  • En el cas dels vehicles que utilitzin les zones d’aparcament exterior de les ruïnes (accessibles des del c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala), l’entrada per als assistents als concerts es farà a través del Centre de Recepció del conjunt arqueològic.
  • Per als usuaris d’altres zones d’aparcament públic (més properes al nucli de l’Escala o a Sant Martí d’Empúries), els vianants podran utilitzar tant l'entrada al Centre de Recepció de Visitans, com també la porta d’accés al recinte des del passeig litoral (Porta Marina).

Més informació al telèfon 972 77 02 08 o al correu macempuries.cultura@gencat.cat

Organitza

Amb el suport de:

Amb la col.laboració de: 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Fòrum Romà del Jaciment d'Empúries
Hora 22:00:00
Durada
Preu Consulteu preus