ACTIVITAT GASTRONÒMICA

Beu-te el museu amb el Celler Espelt

Dissabte 28 d'octubre

BOOK NOW!

La interrelació dels espais museístics amb el món i el sector vitivinícola local té com a resultat aquest octubre una proposta turística inèdita, combinada i vivencial. Dotze museus i dotze cellers de Girona programen un cicle de visites i tasts de vins de la DO Empordà, anomenat Beu-te el museu. La nova campanya que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa des dels clubs de màrqueting de Cultura i Identitat i la Ruta del Vi DO Empordà, promociona de manera combinada l’oferta museística i l’enoturisme de la destinació de la Costa Brava. 

El MAC-Empúries us proposa: 

BEU-TE ELS MUSEUS 2023
Maridatge Espelt – Empúries

L’Empordà és terra de vins des de fa milers d’anys. La producció i sobretot el consum del vi s’introdueixen en aquesta terra des d’Empúries a l’època de les colonitzacions. Durant l’època grega el vi es va consolidar com un element de prestigi i un mitjà de relació social, i ja en època romana el conreu de la vinya i la elaboració de vi autòcton va conèixer un gran increment. Empúries és doncs l’epicentre, el punt de partida des d’on va començar aquesta llarga tradició viticultora que caracteritza la regió.

En el marc de Beu-te els Museus us proposem un maridatge entre el passat i el present, per tal de conèixer diversos aspectes del món del vi a l’antiguitat de la mà de Quim Tremoleda, arqueòleg d’Empúries, en contrast amb el present i el futur del vi que representa l’Anna Espelt, biòloga i enòloga propietària del Celler Espelt.

  • Data: Dissabte 28 d'octubre
  • Horari: 11,30h a 13h
  • Compra les entrades aquí

A tenir en compte 

- Activitat adreçada al públic adult, ja que incorpora tast de vins i les explicacions no estan adaptades al públic infantil. 
- L'organització pot suspendre alguna de les activitats programades en cas de mal temps, o si no s'arriba a un mínim d'inscripcions. Disculpeu les molèsties
- Per a qualsevol dubte o questió podeu adreçar un correu a l'adreça macempuries.cultura@gencat.cat

 

 

 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Conjunt arqueològic d'Empúries
Hora 11:30:00
Durada 1,45h aprox.
Preu 20€