2015. II Workshop Investigating Decorated Ceramics from the Later Neolithic Near East Neolithic

Octubre 2015

El Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries acull durant el mes d'octubre de 2015,  el II Workshop Investigating Decorated Ceramics from the Later Neolithic Near East , organitzat pel Grup de Recerca Arqueològica del Mediterrani i del Pròxim Orient (UAB). El col·loqui es concep amb la voluntat de posar en contacte els investigadors que treballen sobre la producció ceràmica neolítica del Pròxim Orient i la Mediterrània Oriental. Aquest àmbit de recerca ha generat importants debats en el marc de l’Europa Occidental, i des de mitjans del segle XX, ha evolucionat fins a l’actualitat introduint un aspecte més social a l’anàlisi d’aquestes societats.

La reunió es realitzarà en les seus de Barcelona i d’Empúries del Museu d’Arqueologia de Catalunya, i és oberta a tots els investigadors que treballen en produccions ceràmiques del Neolític i del Pròxim Orient. Les llengües oficials del col·loqui seran l’anglès i el francès.

  • Data: 14 al 17 d’octubre 2015
  • Lloc: Museu d’Arqueologia de Catalunya – Empúries (L’Escala) / Museu d’Arqueologia de Catalunya-Barcelona (sessió inaugural).
  • Més informació

Descarrega't el programa

Més informació:
Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries
C/ Puig i Cadafalch, s/n. 17130 L’Escala (Alt Empordà)
Tel. 972 77 02 08 | macempuries.cultura@gencat.cat


Twitter
Facebook