JOC

El joc del comerç a l'antiguitat

Sabem que la fundació de la ciutat grega d'Emporion va tenir un objectiu comercial, i que, des dels seus origens, la ciutat va esdevenir un enclavament estratègic en l'activitat comercial de la Mediterrània occidental. Aquest taller apropa els alumnes a la importància que el comerç tenia en el món antic, així com a l'intercanvi cultural que aquesta activitat propiciava entre els diversos pobles.

A partir d'un joc de taula, els alumnes agrupats per equips que representen quatre de les cultures que varen comerciar a Empúries (fenícis, grecs, ibers i romans), competiran per obtenir productes característics de les seves societats i participar en un mercat on intercanviar les seves mercaderies amb els altres pobles, posant en funcionament la lògica i la intuició per a calcular el valor que aquests podien haver tingut en l'antiguitat. 

  • Durada: 1h 30min
  • Nivell educatiu: Educació primària i 1er Cicle d'ESO
  • Preu: 4€ (els professors i acompanyants no paguen l'activitat). Agències: 3,70€
  • Preu reduït visita comentada + taller de mosaics: 7€ / Agències: 6,70€ (en el cas que la visita sigui visita romana o Empúries: ciutat romana el preu combinat és de 7,50€ / Agències: 7,20€). 
  • Activitat dins el programa Indika de la Diputació de Girona. 

* Degut a la situació excepcional provocada pel COVID-19, no recomanem la realització d'aquesta activitat.

Informació i reserves: 972 77 59 76 / reservesempuries@gencat.cat


Twitter
Facebook