ACTIVITAT DE LLEURE

Tallers de Nadal

27 i 28 de desembre 2018 ,2, 3 i 4 de gener 2019

Tallers de Nadal a Empúries 2018-2019

No us perdeu els tallers infantils que el MAC-Empúries ha preparat per aquest Nadal, el 27 i 28 de desembre i del 2 al 4 de gener. Us proposem diferents activitats perquè els més menuts de la casa gaudeixin i es diverteixin aprenent. Cada dia els nens i nenes s’emportaran a casa una manualitat elaborada per ells, jugaran, descobriran espais de la ciutat grega i romana d’Empúries i tindran un munt de sorpreses!

Programació 

Dijous 27 de desembre: Decoració de nadal
Prepararem decoració nadalenca per acabar de decorar l’arbre o altres racons de casa i descobrirem com celebraven l’arribada de l’hivern els antics habitants d’Empúries.

Divendres 28 de desembre: Calendarium
Com ja és tradicional, en aquest taller crearem un calendari molt original per a començar el 2019. Aprendrem algunes curiositats sobre l’origen dels mesos de l’any i de com eren els calendaris que s’utilitzaven a l’Antiga Roma.

Dimecres 2 de gener: Gimcana emporitana
Us proposem un joc de pistes per la ciutat grega i romana d’Empúries per descobrir els seus espais i racons. Enigmes, jocs, tallers, acció i molta diversió, esteu a punt?

Dijous 3 de gener: Teatre i màscares
Prepararem algunes peces teatrals basant-nos en històries i mites grecs, i ens farem la nostra pròpia màscara teatral. Disfresses, atrezzo i maquillatge estan a punt per la representació, només ens falten les actrius i els actors!

Divendres 4 de gener:Fanalets
Ens fabricarem els nostres fanalets per anar a esperar els Reis, i ens deixarem inspirar per les formes i les decoracions de les antigues cultures grega i romana.

  • Preu: 3€ /sessio (podeu escollir el nombre de sessions que us convingui)
  • Edat recomanda: entre 5 i 10 anys
  • Horari: de 10h h a 13h
  • Lloc de trobada i recollida: Vestíbul del centre de recepció de visitants del MAC-Empúries
  • Imprescindible reserva prèvia, places limitades. 

Per a més informació i reserves:

La reserva només serà efectiva si rebeu un correu de confirmació del servei de reserves del MAC-Empúries. En cas de no rebre'l poseu-vos hi en contacte per telèfon al 972 77 59 76 o bé al correu reservesempuries@gencat.cat.

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries
Hora 10:00:00
Durada 3 hores
Preu 3€/ per sessió

Reserva ara aquesta activitat