Taller d'arqueologia | Museu d'Arqueologia de Catalunya

Twitter
Facebook
TALLERS

Taller d'arqueologia

Dilluns 30 d'abril

En aquest taller ens convertirem en arqueòlegs i ens aproparem a les tècniques, eines i processos de treball d'aquesta disciplina científica tan emocionant. A partir de l'excavació en un camp de treball que recrea una zona de necròpolis (àrea d'enterrament) grega i romana, realment descoberta pels arqueòlegs, aprendrem com organitzar i dur a terme una excavació, com utilitzar adequadament les eines dels arqueòlegs, i com interpretar els materials i vestigis que descobrim. Veniu a divertir-vos i a aprendre tot gaudint de l'experiència sempre sorprenent de redescobrir la nostra història.

  • Horari: s'oferiran dues sessions (d'11h-12h i de 12:30h a 13:30h)
  • Durada: 1h 
  • Preu: 4€/nen 

Taller per nens i nenes a partir de 5 anys. 

Imprescindible reserva prèvia. Si no s'arriba a un mínim d'inscrits, el MAC-Empúries es reserva el dret d’anul·lar i/o canviar la data o l’horari de les visites en cas de pluja o d’altres imprevistos.

Per a més informació i reserves:

Especifiqueu en el correu electrònic de reserva si veniu amb menors de 8 anys.

La reserva només serà efectiva si rebeu un correu de confirmació del servei de reserves del MAC-Empúries. En cas de no rebre'l poseu-vos en contacte amb el servei de reserves, per telèfon al 972 77 59 76 o bé al correu reservesempuries@gencat.cat

Places limitades. Cal fer reserva prèvia. 

Informació i reserves: 972 77 59 76 / reservesempuries@gencat.cat