TALLER

Taller d'arqueologia

Divendres 7 de desembre

Veniu a descobrir el fascinant món de l'arqueologia!

En aquest taller ens convertirem en arqueòlegs i ens aproparem a les tècniques, eines i processos de treball d'aquesta disciplina científica tan emocionant. A partir de l'excavació en un camp de treball que recrea una zona de necròpolis (àrea d'enterrament) grega i romana, realment descoberta pels arqueòlegs, aprendrem com organitzar i dur a terme una excavació, com utilitzar adequadament les eines dels arqueòlegs, i com interpretar els materials i vestigis que descobrim. Veniu a divertir-vos i a aprendre tot gaudint de l'experiència sempre sorprenent de redescobrir la nostra història.

  • Horari: 11h ( es fa en un espai ombrejat)
  • Durada: 1h 
  • Preu: 4€/nen (entrada al jaciment gratuita) 

Taller adreçat a infants a partir de 5 anys acompanyats d'un adult. Adults acompanyants activitat gratuita, cal pagar l'entrada al jaciment.

Places limitades. Imprescindible reserva prèvia. Si no s'arriba a un mínim d'inscrits, el MAC-Empúries es reserva el dret d’anul·lar i/o canviar la data o l’horari de les visites en cas de pluja o d’altres imprevistos.

Per a més informació i reserves:

Us agrairem que especifiqueu en el correu electrònic de reserva les edats dels infants,  i que ens deixeu un telèfon de contacte per avisar-vos de possibles canvis o incidències. 

La reserva només serà efectiva si rebeu un correu de confirmació del servei de reserves del MAC-Empúries. En cas de no rebre'l poseu-vos en contacte amb el servei de reserves, per telèfon al 972 77 59 76 o bé al correu reservesempuries@gencat.cat

DADES DE L'ACTIVITAT
On MAC-Empúries
Hora 11:00:00
Durada 1h
Preu 4€/ nen

Reserva ara aquesta activitat