Suspensió d'activitats culturals

Seguint la normativa per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, el  conjunt arqueològic d'Empúries continua amb les activitats presencials programades suspeses, 15 dies prorrogables.

 “Els arxius, les biblioteques, els museus, les sales d'exposicions, les galeries d'art i els centres de creació i arts visuals romanen oberts i limiten l'aforament al 50% de l'autoritzat. En cap cas, en aquests espais es poden organitzar altres activitats culturals amb assistència de públic. A excepció de les activitats educatives programades pels centres educatius i adreçades als grups de convivència escolar, i aquelles adreçades a grups de convivència de col·lectius vulnerables

El conjunt arqueològic d'Empúries seguirà obert al públic de dimarts a diumenge de 10h a 17h, seguirem rebent i fent activitats amb grups educatius, i també seguirem actius mitjançant la web i xarxes socials. Us convidem a seguir-nos i consultar la darrera informació actualitzada a través d'aquests canals. Disculpeu les molèsties i cuideu-vos!