SETMANA DE LA CIÈNCIA

Setmana de la Ciència 2019

16 de novembre

.

Del 8 al 17 de novembre de 2019, se celebrarà a Catalunya la 24a edició de la Setmana de la Ciència amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer la ciència i la tecnologia. En aquest període se celebraran un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori, i un any més el MAC-Empuries s'adhereix a la iniciativa amb una activitat divulgativa. 

El paisatge a l'antiguitat 

Una activitat per conèixer els estudis i metodologies de treball que s'estan desenvolupant a Empúries per tal de conèixer el paleopaisatge de jaciment i comprendre com ha anat evolucionant al llarg dels anys. Arrel dels estudis sabem que els diferents nuclis de poblament d’Empúries es van adaptar  a un paisatge canviant, dominat per àmplies zones d’aiguamolls, així com també profundament marcat per la constant evolució de la línia de costa i del traçat dels antics rius Ter i Fluvià.

La visita, dinamitzada per un arqueòleg i un geòleg, ens permetrà entendre mètodes de treball i descobrir els sorprenents resultats d'aquests estudis multidisciplinaris al voltant del jaciment.

  • Dia: Dissabte 16 de novembre a les 11h
  • Preu: activitat gratuïta. Inclou l’entrada al jaciment

Places limitades. Imprescindible reserva prèvia.

Per a més informació al correu macempuries.cultura@gencat.cat

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació de la Generalitat de Catalunya.

DADES DE L'ACTIVITAT
On Punt de trobada, davant la muralla de la ciutat grega
Hora 11:00:00
Durada 1h 30min
Preu Activitat gratuïta