ACTIVITAT FAMILIAR

SOM CULTURA: Els museus surten al carrer

Dissabte 2 de novembre

.

La Xarxa de Museus de les Comarques de Girona organitza a Ripoll, la tercera edició de "Els museus surten al carrer", una mostra dels diferents tallers i activitats per famílies  per descobrir els museus de Girona.

Més de 20 tallers acompanyats d’una petita exposició ens acostarà el ric patrimoni museístic de les comarques gironines. Les propostes que trobareu a Ripoll son de temàtica molt variada, d’acord amb la diversitat  dels museus de la Xarxa de Girona, i esdevenen “un tastet del que poden trobar les famílies als museus gironins si un dia els visiten”. 

El MAC-Empúries us proposa un taller de policromia (pintura) romana, d'11 a 13h, on pintarem una figura romana, i descobrirem que les estàtues dels antics grecs i romans no eran tant blanques com les que veiem actualment als museus. A l'antiguitat es pintaven de molts colors, igual que alguns dels edificis més importants de les ciutats. Us hi esperem!

  • Data: dissabte, 2 de novembre
  • Horari: d'11h a 15h 
  • Lloc: Ripoll, Plaça de l'abat Oliba, 2, (davant Museu Etnogràfic de Ripoll)
  • Activitat gratuita

Activitat que s'emmarca en el SOM CULTURA,  el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, organitzat pel Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Plaça Abat Oliba, de Ripoll,
Hora 11:00:00
Durada 4 hores
Preu Gratuit