Exposició permanent del museu en obres

Actualment les sales d’exposició permanent del museu es troben tancades  al públic amb motiu del projecte de reforma que es portarà a terme al llarg d’aquest any 2021

L’objectiu d’aquest projecte, que forma part del programa Patrimoni en Acció impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Fundació 'La Caixa', pretén reforçar el valor dels espais expositius del museu com a recurs clau en la visita i en la interpretació del conjunt arqueològic.

La rellevància de les peces més significatives que formen la col·lecció del MAC a Empúries es veurà reforçada a través d’un nou discurs actualitzat que permeti la seva contextualització històrica i conceptual. Els diferents àmbits de la nova exposició destacaran els aspectes que singularitzen l’antiga Empúries grega i romana gràcies a una museografia renovada i als nous recursos audiovisuals i multimèdia que ajudaran a fer més atractiva i emocionant la visita al museu.

Mentre el museu estigui tancat al públic, podreu seguir gaudint d'algunes de les peces imprescidibles de la col.lecció a l'exposició temporal Tresors d'Empúries, que podreu veure a la sala d'exposicions temporals del museu,  amb entrada gratuïta.