ESPECTACLE

Empúries: Concerts al Fòrum Romà 2019

10 i 12 d'agost de 2019

TEMproductions amb la col·laboració del Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries organitza, durant el mes d'agost,  diverses nits  de concerts amb artistes nacionals i internacionals en un escenari excepcional, el fòrum romà d'Empúries. Un lloc especialment escollit per poder realitzar concerts, on entorn, patrimoni i música faran possible, un any més unes nits màgiques d’estiu.

Programació:

10.08.19 Els Catarres + Suu

Els Catarres la banda és responsable del ressorgiment de la música festiva a les nostres festes i ha aconseguit fites històriques que han marcat un abans i un després en la mesura d’èxit dels grups catalans.Han estat guardonats amb un disc d’or per les seves vendes discogràfiques i les seves gires han esdevingut internacionals. Els Catarres són un grup únic, irrepetible i ja icònic. Arriben al Fòrum Romà d’Empúries per presentar el seu disc “Tots els meus principis”.

Suu és una de les promeses catalanes més seguides i escoltades. Després de triomfar a les xarxes socials a través del seu canal de Youtube i d’Instagram, on ja acumula més de 53.700 seguidors, per petició popular arriba el seu esperadíssim primer disc, “Natural” (Halley Records, 2018). L’èxit assolit a través dels seus canals s’explica per la seva naturalitat, pel seu particular timbre de veu i pel seu do innat per a la composició, virtuts que l’han dut a publicar un disc sense filtres a on estils com el pop, el reggae, l’ska, el calypso o la rumba es barregen amb una força i amb una personalitat inimitables. Actuarà al Fòrum Romà d’Empúries obrint la nit del dia 10 d’agost. Serà un plaer descobrir-la.

*El concert dels Catarres i Suu serà a peu dret. 

12.08.19 Els Pets + Pavvla

Els Pets tornen als escenaris amb tota la força de la mà d’un nou treball discogràfic “Som”. La seva dilatada trajectòria ha estat el preludi del seu trànsit cap a un pop cada vegada més refinat i menys festiu, en aquesta nova gira, presentaran un directe que reflectirà un treball acurat, lluminós, juganer, eclèctic i artesanal, un directe exclusiu amb un nombre més reduït d’actuacions al que ens tenien acostumats. L’afany de proposar un directe nou, amb una nova formació i una connexió més estreta amb el públic, farà que veure Els Pets sigui un esdeveniment molt especial. El seu concert al Fòrum Romà d’Empúries tancarà la sisena edició del festival. Una ocasió única i excepcional per gaudir, en un escenari únic, del directe dels Pets. Sens dubte, una de les bandes més imprescindibles de la música feta a casa nostra.

Pavvla presenta el seu segon disc Secretly hoping you catch me looking. Amb el seu debut amb Creatures, es va posicionar com una de les propostes indie més importants del nostre país, amb prop d’un centenar de concerts i nombrosos articles a mitjans de renom com la NPR o la BBC. Amb un directe explosiu a la vegada que intimista, Pavvla segueix demostrant per què la seva proposta ha estat aclamada arreu.

*El concert dels Pets i Pavvla disposarà d'una platea amb cadires, els seients no son numerats.

Informació pràctica

PREUS

10.08.19. Els Catarres + Suu (22 € + despeses de gestió) comprar 

12.08.19. Els Pets + Pavvla (30€ + despeses de gestió) comprar

HORARIS:

  • 21h. Obertura de portes
  • 22h. Inici dels concerts

VENDA D'ENTRADES

Venda online a la web Concerts al Fòrum Romà 

  • Els menors de 4 anys, que no ocupin seient, tenen accés gratuït.
  • Els menors de 16 anys, hauran d’anar acompanyats per un tutor legal per poder accedir als concerts.
  • L'organització no es responsabilitza de les compres que no siguin realitzades en els canals de venda oficials.
  • El concert dels Catarres i Suu serà a peu dret. La resta de concerts  disposarà d'una platea amb cadires amb seients no numerats. 

SERVEIS

  • Zona de terrassa amb cadires ubicada a dins del Fòrum durant tot el festival. Servei de bar (entrepans) i foodtrucks (crêpes i hamburgueses)

ACCÉS AL RECINTE

  • Els vehicles poden utilitzar l’aparcament interior del recinte de les ruïnes d'Empúries (amb un nombre de places limitades), a partir de les 21h. L’accés es troba al final de la carretera senyalitzada que condueix al conjunt arqueològic (c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala).
  • En el cas dels vehicles que utilitzin les zones d’aparcament exterior de les ruïnes (accessibles des del c/ Puig i Cadafalch, de l’Escala), l’entrada per als assistents als concerts es farà a través del Centre de Recepció del conjunt arqueològic.
  • Per als usuaris d’altres zones d’aparcament públic (més properes al nucli de l’Escala o a Sant Martí d’Empúries), els vianants podran utilitzar tant l'entrada al Centre de Recepció de Visitans, com també la porta d’accés al recinte des del passeig litoral (Porta Marina).

Més informació al telèfon 972 77 02 08 o al correu macempuries.cultura@gencat.cat

Organitza

Amb el suport de:

Amb la col.laboració de: 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Fòrum Romà del Jaciment d'Empúries
Hora 22:00:00
Durada
Preu Consulteu preus