VISITA DINAMITZADA

Emporion Olímpica

Diumenge 7 d'abril

.

Els Jocs Olímpics són una gran aportació de l’antiga Grècia a la humanitat. En aquest context, el MAC-Empúries us proposa una activitat familiar, on recorrent els carrers de l’antiga ciutat grega,  descobrirem com funcionaven aquestes competicions a l’antiguitat i la significació que tenien en la cultura dels antics grecs.  Acabarem amb una trepidant competició de proves olímpiques a la plaça pública de la Àgora. Qui s’endurà la corona d’olivera?

  • Data: Diumenge 7 d’abril a les 11h del matí
  • Preu: 4€ (no inclou l'entrada al jaciment). Menors de 8 anys gratuït. 
  • Idioma: català.

Activitat adreçada a totes les edats i recomanada a adults amb infants.
Imprescindible reserva prèvia.El MAC-Empúries es reserva el dret d’anul·lar l’activitat si no s’arriba a un mínim d’inscrits.

Més informació i reserves:

Us agrairem que especifiqueu en el correu electrònic de reserva si veniu amb menors de 8 anys, i que ens deixeu un telèfon de contacte per avisar-vos de possibles canvis o incidències. La reserva només serà efectiva si rebeu un correu de confirmació del servei de reserves del MAC-Empúries. En cas de no rebre'l poseu-vos en contacte amb el servei de reserves, per telèfon al 972 77 59 76 o bé al correu reservesempuries@gencat.cat

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries
Hora 11:00:00
Durada 1,30h aprox.
Preu 4€ Menors de 8 anys gratuita

Reserva ara aquesta activitat