CONFERÈNCIA

Conversa entre Josep M. Esquirol i Sandra Ollo

Dissabte 29 de juny

...

El 29 de juny, a les 19.30 h, els jardins del MAC-Empúries Josep M. Esquirol presenta l'Escola de l'Ànima, l'autor estarà acompanyat per Sandra Ollo, sobre l'obra de l'autor. 

Josep Maria Esquirol és catedràtic de Filosofia de la Universitat de Barcelona, on imparteix classes  de Filosofia Contemporània i dirigeix el grup de recerca Aporia, dedicat a la relació entre filosofia i psiquiatria. Ha publicat prop d'un centenar d'articles a revistes especialitzades i una dotzena de llibres. Josep Maria Esquirol ha elaborat una proposta filosòfica pròpia que ha distingit com a 'filosofia de la proximitat'. Les obres que conformen aquesta proposta filosòfica han rebut diversos premis, i algunes estan publicades en diverses llengües.

Sandra Ollo (Pamplona, 1977) és editora i dirigeix les editorials Acantilado i Quaderns Crema. Llicenciada en Filologia Hispànica  i en Filologia Anglesa, és membre del Consell Navarrès de Cultura i del Reial Patronat de la Biblioteca Nacional d'Espanya.

  • Dia: Dissabte 29 de juny
  • Hora: 19.30 h
  • Espai: Jardins del MAC-Empúries 
  • Preu: Entrada lliure i gratuïta, no cal inscripció previa 

_______________________

Acte organitzat pel MAC-Empúries, Editorial Acantilado i la Llibreria Vitel·la, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala.

Heu de tenir em compte que: 

* L'acte es realitzarà a l'exterior. En cas de pluja o mal temps l'organització es reserva el dret a suspendre o modificar l'activitat.
** No cal inscripció prèvia, però l'aforament és limitat a 200 places aproximadament. Primer que arriba, primer que s'asseu. 

 

DADES DE L'ACTIVITAT
On Jardins del MAC-Empúries
Hora 19:30:00
Durada 1,30h aprox
Preu Entrada gratuïta i lliure amb aforament limitat