Concerts al Fòrum romà d'Empúries 2018 | Museu d'Arqueologia de Catalunya

Twitter
Facebook

Concerts al Fòrum romà d'Empúries 2018

TEMproductions amb la col·laboració del Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries organitza, durant el mes d'agost,  diverses nits  de concerts amb artistes nacionals i internacionals en un escenari excepcional, el fòrum romà d'Empúries. Un lloc especialment escollit per poder realitzar concerts, on entorn, patrimoni i música faran possible un any més, unes nits màgiques d’estiu.

03.08.18

Jorge Drexler actuarà el 3 d'agost al Fòrum Romà d'Empúries-L'Escala. Presentarà en directe les cançons de Salvavidas de hielo (2017), un treball gravat entre la Ciutat de Mèxic i Madrid i on tots els sons de l’àlbum (percussions, bateries, loops, sintetitzadors...) han estat produïts amb els elements i els materials de la guitarra. Drexler segueix fidel al seu amor pels reptes i l’experimentació convertint un sol instrument en una autèntica banda que, per reproduir-la en directe, compta amb el quartet d’excel·lents músics: Martin Leiton, Javi Calequi, Borja Barrueta i Carlos Campi Campon.

Judit Neddermann obrirà la nit, presentant els temes del seu tercer treball discogràfic,Nua (2018). Estem davant una Judit més madura, tot i la seva joventut, on novament s’obre a cantar i compartir les seves vivències, sinceres i sense reserves. 

04.08.18

Ramon Mirabet presentarà les cançons del seu tercer disc al Fòrum Romà d’Empúries. La seva veu trencada, amb matisos que dibuixen un univers forjat per molts quilòmetres de vivències i la seva energia, fan que ningú es vulgui perdre els seus directes. Les seves cançons beuen d’una experiència personal que ha convertit la vida de Ramon Mirabet en tota una aventura. Sens dubte un dels artistes més destacats del panorama musical actual, i que segueix acumulant èxits any rera any.

The Excitements és una de les millors formacions en directe del nostre país i seran els encarregats d’obrir la nit del 4 d’agost. Reclamats en més de quinze països i amb un directe únic i explosiu, presentaran els temes del seu darrer treball Breaking The Rule. La secció rítmica és la poderosa estructura sota la qual rugeixen les guitarres, udolen els metalls i on regna la veu de la Koko i la força dels seus hipnòtics moviments. Rhythm and soul d’alt voltatge!

Ja es poden adquirir les entrades pel concert a les taquilles del MAC-Empúries!

Mes informació i venda d'entrades