Concerts al Fòrum romà d'Empúries 2018 | Museu d'Arqueologia de Catalunya

Twitter
Facebook

Concerts al Fòrum romà d'Empúries 2018

TEMproductions amb la col·laboració del Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries organitza, durant el mes d'agost,  diverses nits  de concerts amb artistes nacionals i internacionals en un escenari excepcional, el fòrum romà d'Empúries. Un lloc especialment escollit per poder realitzar concerts, on entorn, patrimoni i música faran possible un any més, unes nits màgiques d’estiu.

Ja coneixem els primers artistes que participaran en l'edició d'aquest any 2018

03.08.18

Jorge Drexler actuarà el 3 d'agost al Fòrum Romà d'Empúries-L'Escala. Presentarà en directe les cançons de Salvavidas de hielo (2017), un treball gravat entre la Ciutat de Mèxic i Madrid i on tots els sons de l’àlbum (percussions, bateries, loops, sintetitzadors...) han estat produïts amb els elements i els materials de la guitarra. Drexler segueix fidel al seu amor pels reptes i l’experimentació convertint un sol instrument en una autèntica banda que, per reproduir-la en directe, compta amb el quartet d’excel·lents músics: Martin Leiton, Javi Calequi, Borja Barrueta i Carlos Campi Campon.

Judit Neddermann obrirà la nit, presentant els temes del seu tercer treball discogràfic,Nua (2018). Estem davant una Judit més madura, tot i la seva joventut, on novament s’obre a cantar i compartir les seves vivències, sinceres i sense reserves. 

Mes informació i venda d'entrades