CONCERTS

Cicle de Concerts: The Hanfries Quartet

Primavera 2021

.

Lamentem comunicar-vos que degut a la complicada situació actual, el Servei de Museus manté la restricció d’activitats culturals als museus pels propers dies, com a mesura per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

Estem treballant amb la possibilitat de reprogramar-lo més endavant, en algun moment del 2021. Seguirem informant des de la web i les xarxes del MAC-Empúries.

Disculpeu les molèsties, i cuideu-vos molt.

_______________

THE HANFRIS QUARTET

Jordi Forcadell i Mas, tenor
Juan Bertrand Castrodeza, lead / baríton
Gener Salicrú i Soler, lead / baríton
Adrià Sivilla Ebri, baix

The Hanfris Quartet és un grup vocal masculí format el 2009. Els quatre membres, que compten amb una llarga trajectòria en formacions d’expressió exclusivament vocal, uneixen les seves capacitats per oferir un concert d’alta qualitat tècnica i interpretativa. The Hanfris Quartet és quatre vegades medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop i actualment ostenta la quarta plaça a nivell europeu. El 2015 va esdevenir el 1r quartet del sud d'Europa en participar als Campionats Internacionals de Quartets Barbershop, organitzats per la Barbershop Harmony Society (BHS) a Pittsburgh (EUA), fet que van repetir el 2017 a Las Vegas (EUA).

El concepte d’espectacle arrenca de l’estil barbershop i s’amplia i es projecta mitjançant una proposta dinàmica, alegre i d’alta connexió amb el públic, presentant versions de cançons de rock&roll, estàndards de jazz, swing, musicals, punk, clàssic, bandes sonores de pel.lícules, versions de temes en català i peces pròpies de l’estil.

www.thehanfrisquartet.com

  • On: MAC-Empúries (l'Escala)
  • Quan: data a concretar
  • Què cal pagar: L'activitat i l'entrada al jaciment seran gratuïtes per als inscrits al concert
  • Com inscriure's: per correu a l'adreça macempuries.cultura@gencat.cat i caldrà que especifiqueu nombre d'assistents, telèfon de contacte i DNI

Aforament limitat, imprescidible reserva prèvia.
El concert disposarà d'una platea amb cadires numerades. Coordina el cicle Daniel Mestre, director d'orquestra, membre de l’equip tècnic de la Federació Catalana d’Entitats Corals, i assessor artístic del World Youth Choir.

DADES DE L'ACTIVITAT
On Conjunt Arqueològic d'Empúries
Hora 12:00:00
Durada 45 min. 1 h
Preu Gratuït